Pure Aero Rafa Collection

“I ALWAYS WORK WITH A GOAL – AND THE GOAL IS TO IMPROVE AS A PLAYER AND A PERSON.”​

- Rafael Nadal​

Är du, precis som Rafael Nadal, fast besluten att kämpa för varje poäng? I sådant fall är denna kollektion helt rätt val för dig!
Pure Aero Rafa är framtagen med och för "Rafa" där hela designen bygger på kämparglöd och strävan efter att alltid utvecklas och bli bättre.

Rafas kollektion består av olika modeller så att du kan välja det racket som passar just dig.

Pure Aero Rafa: Jämfört med tidigare version av Pure Aero Rafa har specifikationerna ändrats för att ge spelaren ännu bättre möjlighet till spinn och tyngd i slagen. Vikten är reducerad till 290g för att öka styrförmågan och svinghastigheten hos mindre starka spelare.

Pure Aero Rafa Origin:  För första gången har du nu chans att spela med Rafael Nadals racket, precis som han spelar med det. Maximal kraft och spinn med en fenomenal tyngd i slagen.
Pure Aero Rafa-serien är rack dedikerade till Rafael Nadal och hans enorma krav på spinn. Denna modell, Origin, har samma vikt som Rafa spelar med (317g) samt en ännu styvare ram för att matcha kraften i slagen.

Pure Aero Rafa Junior 26": Känn dig som Rafa och spela med hans racket! Passar juniorspelare upp till 150 centimeter långa som söker ett racket som ger perfekt spinn och ett mästerligt självförtroende.

Greppstorlek

Strängning

Spelnivå

Vuxen / Junior

Grupp

Typ

Produkten har blivit tillagd i varukorgen