Pure Aero Super Lite

2 149 kr
Greppstorlek
Strängning

Produktbeskrivning

En av tennisvärldens mest populära racketserier lanserades i början av 2019 i en uppdaterad version. De otroliga spinnegenskaperna finns kvar, men nu med ännu mer kontroll. Det allra lättaste racket i Pure Aero-serien heter Pure Aero Super Lite. Dess vikt på endast 255 gram passar utmärkt för juniorspelare som använder sig av fullängdsracket.
Den ikoniska aerodynamiska designen av ramen hjälper spelaren med en snabbare sving för att enklare sätta spinn på bollen.
Strängningsmönstret i Pure Aero Super Lite är framtaget för att generera så mycket spinn som möjligt. Extra breda hål för senorna i toppen och botten av racket ger strängbädden mer rörelseförmåga för en längre bollkontakt.
Det nyutvecklade CARBONPLYSTABILIZER, med nya generationens karbonfibrer, är placerat i rackets hals för ett minskat vridmoment i ramen. Resultatet är en maximal stabilitet och precision, i varje slag på banan.
Pure Aero Lite är nu uppdaterad med Cortex Pure Feel, ett vibrationsdämpningssystem utvecklat tillsammans med specialistföretaget SMAC. Tack vare ett nytt material integrerat i grafiten i racketen ges ett otroligt ljud och en utökad känsla vid bollträff.
Levereras utan fodral.Specifikationer

Träffyta: 100 sq.inch
Vikt: 255 gram
Balans: 330 mm
Strängningsmönster: 16x19
Längd: 685 mm / 27 inch

Andra köpte även

Produkten har blivit tillagd i varukorgen