Pure Aero - Own Your Spin

EN NY GENERATION RACK MED MAXIMAL SPINN OCH KÄNSLA

Nya Pure Aero utvecklas igen och förstärker ditt spel ytterligare.

Dagens tennis kräver allt mer spinn för att styra spelet och Babolat har hittat sättet att kontrollera spinnen, bättre än någonsin.

Upptäck allt du behöver veta om nya Pure Aero: teknologier, specifikationer och vad som är den perfekta kombinationen för att generera den ultimata spinnen!

VILKEN SPELARTYP ÄR DU? ​

Fast Spin: Du är en stark och attackerande spelare som gärna tar bollen på uppstuds. Din agressiva spelstil kräver kontroll för att hitta precision och vinklar i slagen. Nya Pure Aero 98 är racket för dig som vill hävda sig bland de bästa!

Strong Spin: Du som har en naturlig styrka och gärna träffar bollen högst upp i dess bollbana. Du använder toppspin i slagen som ett vapen för att pressa motståndaren och avslutar gärna duellen med kraftfulla vinnare. Pure Aero är racket för dig!

Heavy Spin: Du är en spelare med explosiva slag från långt bak i banan. Bollen är på väg ner när du väljer att slå till och din motståndare får problem med dina tunga slag med mycket spinn! Din spelstil är som Rafa och just Pure Aero Rafa är racket för dig!

PURE AERO OCH DESS TEKNOLOGIER

Babolat introducerar ett nytt strängningsmönster på nya Pure Aero samt Pure Aero 98 för att öka kontrollen i slagen. Ett tätare mönster i sweetspot ger precis den kontroll du behöver för att placera bollen innanför linjerna. Hålen för senorna ger med sin bredare design utökad möjlighet för senorna att glida och därmed mer spinn. Pure Aero Team har ett glesare strägningsmönster för att enklare hitta fart i slagen vid bollträff.

 

Babolat har under många år arbetat fokuserat med att filtrera och minimera vibrationerna som uppstår i racket vid bollträff. I nya generationen av Pure Aero introduceras vårt senaste dämpningssystem där flätat lin integrerats i rackets handtag samt ram. Lin har 7 gånger högre dämpningsförmåga än karbon vilket ger en otrolig effekt på känsla och ljud i racket.

 

Nya Pure Aero bibehåller den ikoniska aerodynamiska designen som gör att racket svingas genom luften med minimalt luftmotstånd. Desto snabbare sving, desto hårdare slag.

Greppstorlek

Längd

Spelnivå

Vuxen / Junior

Grupp

Typ

Produkten har blivit tillagd i varukorgen